Secondi hel/halv

 

Saltimbocca alla Romana 139/255kr

Kalv med prosciutto och salviablad, med vitvinssås.
Veal with prosciutto and sage leaves, with white wine sauce.

Filetto di Agnello 165/315kr

Lamminnerfilé serverad med rödvinsås och potatis
Lamb tenderloin served with red wine and potatoes

Braciole di vitello 135/255kr

Kalvrullader fyllda med skogschampinjonsstuvning, serveras med pecorinosås och tomatcoulis.
Veal roulades stuffed with forest mushroom stew, served with pecorino sauce and tomato coulis.

Fritto misto Italiano 175kr

Friterad blandning av bläckfisk, räkor och grönsaker.
Deep-fried mix of squid, shrimp and vegetables.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24